Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-05-04@10:42:03 GMT

رپرتاژ آگهی؛ تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال فارکس

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۹۸۱۸۲

بازار فارکس، که سر واژه عبارت Foreign Exchange Market است، یکی از مهم ترین بازارهای مالی در جهان است.

در فارکس ارزها به صورت جفت در برابر یکدیگر مبادله می شوند. مانند هر بازار مالی دیگر، موفقیت در بازار فارکس هم بستگی به دانش اقتصادی، توانایی تجزیه و تحلیل، تجربه سرمایه گذاران و معامله گران و... دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین، تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال فارکس، دو مهارت ضروری برای معامله گران محسوب می شوند.

برای آن که در یک بازار مالی به موفقیت و کسب سود دست یابیم، لازم است به خوبی با مفاهیم اقتصادی و روند عملکرد آن بازار و معاملات آن آشنایی داشته باشیم. علاوه بر این، در گذر زمان و با تجربه معاملات مختلف، نکاتی آموخته می شوند که به تصمیم گیری های بهتر کمک می کنند؛ در نتیجه معاملات بعدی سودبخش تر خواهند بود.

اما یکی از مهم ترین عوامل موفقیت سرمایه گذاران و معامله گران بزرگ، داشتن بینشی عمیق نسبت به مسائل اقتصادی مختلف، وضعیت بازار و اخبارهای اقتصادی در کارگزاری فارکسر است. معامله گران موفق می توانند به خوبی شرایط حاکم بر بازار را تجزیه و تحلیل کرده و در نتیجه رفتار آن را بهتر پیش بینی کنند. در این مسیر، داشتن مهارت های تجزیه و تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال در کارگزاری فارکسر اهمیت خاصی دارد.

در بازار فارکس و کارگزاری فارکسر، برخورداری از مهارت تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال فارکس نقشی کلیدی در موفقیت در سرمایه گذاری در فارکسر دارد. در ادامه این مطلب به بررسی و شرح این دو نوع تجزیه و تحلیل پرداخته و اهمیت آن ها در فارکس و کارگزاری فارکسر بررسی می کنیم.

تحلیل بنیادی فارکس

یکی از روش های ارزیابی و بررسی وضعیت بازار فارکس، استفاده ازتحلیل بنیادی کارگزاری فارکسر است. همان طور که از نام این نوع تجزیه و تحلیل هم بر می آید، این نوع آنالیز کردن به اصول و رویدادهایی می پردازد که بر بنیاد معاملات تاثیر می گذارند. با توضیحاتی که در ادامه ارائه می شوند، این مفهوم را روشن تر می کنیم.

تجزیه و تحلیل بنیادی، به عوامل داخلی و خارجی مختلفی که بر روی اقتصاد جهانی و وضعیت اقتصادی یک کشور تاثیر می گذارند می پردازد. به عبارتی در تحلیل بنیادی به بررسی رویدادها و مناسبت های اقتصادی پرداخته و بر اساس آن ها به نتیجه گیری می رسیم.

برای آن که در زمینه تحلیل بنیادی فارکس موفق عمل کنیم و ارزیابی دقیقی داشته باشیم، باید هم ارتباط مستقیم بین رویدادهای مختلف سیاسی، اقتصادی و... را در نظر گرفت و هم نتایجی که به صورت غیرمستقیم از این رویدادها حاصل می شوند. ارتباطات سیاسی میان کشورها، روابط اقتصادی بین آن ها، وقوع جنگ یا شیوع بیماری، همگی از جمله عواملی هستند که بر روی بازار مالی فارکس اثر می گذارند که کارگزاری فارکسر هر هفته اخبارهای اقتصادی مهم که بر روی بازار فارکس تاثیر دارند به زبان فارسی به همه مشتریان ارسال می کند.

برخی از این اتفاقات به صورت مستقیم تاثیر می گذارند. به عنوان مثال پیشرفت های یک کشور در زمینه تکنولوژی موجب می شوند تا ارزش ارز آن کشور بالاتر برود. برخی از رویدادها نیز به صورت غیر مستقیم روی ارزش ارزها، روند مبادلات ارزی و به طور کلی بازار فارکس اثر می گذارند. مثلا تحریم یک کشور نه تنها بر روی ارزش ارز آن کشور اثر دارد، بلکه بر روی وضعیت ارز کشورهایی که با آن ارتباط نزدیک دارند هم تاثیرگذار است.

تحلیل بنیادی فارکس در کارگزاری فارکسر برای آن دسته از تریدرها و معامله گرانی مناسب تر است که رویکردی بلند مدت داشته و معاملات خود را در فارکس بر همین اساس انجام می دهند. این دسته از معامله گران باید در جریان رویدادهای اقتصادی و سیاسی باشند و تحلیل خوبی از این شرایط داشته باشند. به همین دلیل این دسته از افراد باید دائما پیگیر اخبار رویدادهای مختلف از کارگزاری فارکس باشند؛ آن ها حتی باید به کوچکترین جزییات یا حتی شایعه های مختلف هم توجه کنند و آن ها را در تحلیل خود در نظر بگیرند. تحلیل بنیادی نیازمند هوش و توانایی استدلال بالایی است.

تحلیل تکنیکال فارکس

در کنار تحلیل بنیادی، تحلیل تکنیکال فارکس در کارگزاری فارکسر، دیگر مهارتی است که برای کسب درآمد از فارکس لازم است. تحلیل تکنیکال به زبان ساده به معنی تجزیه و تحلیل روند بازار با استفاده از آنالیز نمودارها و نرخ ها و قیمت هاست. به عبارت دیگر، در این روش تحلیلی با توجه به نمودار قیمت ها، روند رشد یا افت آن نمودارها در فارکسر5 و حجم معاملات می توان رفتار آینده بازار را پیش بینی کرد.

تحلیل تکنیکال در کارگزاری فارکسر مختص بازار فارکس نیست و در بازارهای مالی مختلف کاربرد زیادی دارد. در عین حال، توانایی تحلیل تکنیکال فارکس در فارکسر5 می تواند کمک شایانی به موفقیت در این عرصه کند.

اولین اصل در تحلیل تکنیکال فارکس، به طور کلی تحلیل تکنیکال این است که با توجه به قیمت می توان به تمامی اطلاعات لازم دست پیدا کرد؛ به عبارت دیگر، پایه و اساس تحلیل تکنیکال، آنالیز قیمت است. تغییرات قیمت وضعیت عرضه و تقاضا را در مقاطع مختلف به نمایش می گذارد. در واقع تمامی عوامل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و... که بر روی نرخ برابری ارزها اثر بگذارند، این اثر را می توان در همان نرخ برابری یا قیمت مشاهده کرد.

برای کسانی که به صورت تحلیل تکنیکال فارکس در کارگزاری فارکسر به ارزیابی وضعیت این بازار می پردازند، این که چه عواملی باعث تغییر قیمت ها و نرخ ارزها در برابر یکدیگر شده اند اهمیت چندانی ندارد؛ بلکه آن ها به روند تغییرات قیمت، تغییرات و نوسان های نموداری و حجم معاملات در فارکسر5 توجه می کنند. البته در عمق همین کار هم می توان به نوعی تحلیل فاندامنتال و بنیادی هم دید.

آنالیز و بررسی نمودارهای مختلف در فارکسر5، یکی از عناصر کلیدی در تحلیل تکنیکال فارکس در کارگزاری فارکسر است. تحلیل گرانی که به این شیوه به بررسی و آنالیز بازار می پردازند، با ابزارها و تکنیک های مختلفی مانند اندیکاتورها در نرم افزار فارکسر5 کار می کنند. یکی از جالب ترین اصول در تحلیل تکنیکال فارکس در نرم افزار فارکسر5، و به طور کلی تحلیل تکنیکال آن است که نرخ های مختلف تا زمانی که عوامل بیرونی اثر نگذارند، دچار نوسان و تغییر نمی شوند.

به عبارت دیگر روند نمودارها و رفتار قیمت ها و نرخ ها در نرم افزار فارکسر5 ، تا زمانی که یک عامل یا مجموعه ای از عوامل اثر نکرده اند دچار تغییر نمی شود.

از جمله مهم ترین مواردی که مورد توجه افرادی که به تحلیل تکنیکال فارکس می پردازند می توان به نمودار نرخ ها و قیمت ها در نرم افزار فارکسر5، حجم معاملات و شکل گیری الگوها اشاره کرد

منبع: طرفداری

کلیدواژه: تجزیه و تحلیل معامله گران بازار فارکس بر روی قیمت ها نرخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۸۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار

امتداد - تمام ارکان نظام باید به دنبال تداوم سیاست ثبات ارزی باشند؛ چرا که راهکار علاج اقتصاد بیمار ایران این مقوله بسیار مهم است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان؛ اقتصاددان در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز و تاثیراتی که سیاست ثبات اقتصادی و ارزی در جلوگیری از سفته بازی به‌جا می‌گذارد، گفت: یکی از کارکرد‌های ثبات ارزی که طی سال گذشته توسط بانک مرکزی قابلیت خود را در اقتصاد به نمایش گذاشت، اهمیت تمرکز بر مسائلی است که به ثبات اقتصادی و ارزی منتهی می‌شود، بنابراین این موضوع علاوه براینکه در دستور کار بانک مرکزی است، باید یکی از الزامات مهمی باشد که تمام ارکان دولت‌ها به آن پایبند باشند تا اقتصاد کشور دچار مخاطرات جدی نشود که بی ثباتی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: هر چند تنش‌های سیاسی و نظامی طی هفته‌های اخیر در مدت محدودی وضعیت بازار ارز را دچار مخاطراتی کرد، اما عدم دستکاری بانک مرکزی به صورت تعمدی درمسائل مرتبط با نرخ ارز نشان داد این بانک خواستار تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی است؛ به همین خاطر نیز نوسانات به تدریج کمتر شدند.

بغزیان در ادامه بحث یادآور شد: به دلیل تداوم سیاست‌های بانک مرکزی در موضوع ثبات ارزی در ماه‌های گذشته شاهد این واقعیت بسیار مهم در عرصه جامعه بودیم که مردم مدتی جویای نرخ ارز نبودند چرا که ثبات ارزی در دستور کار بود.

این اقتصاددان گفت: با اینکه در اجرای سیاست ثبات ارزی توسط بانک مرکزی نرخ دلار در بازار آزاد تفاوتی با نرخ ارز رسمی و دولتی داشت، اما به دلیل ایجاد اطمینان در مردم که بازار ارز نوسان ندارد کسی به دنبال خرید ارز و تقاضای کاذب نبود.

وی با بیان اینکه وجود ثبات ارزی باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بانک‌ها در حساب‌های بلند مدت و سرمایه گذاری در تولید و بورس شد، تاکید کرد: بنابراین این روند نشان می‌دهد تمام ارکان نظام باید به دنبال تحقق و تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی باشند؛ چرا که راهکار و علاج اقتصاد بیمار ایران، این مقوله بسیار مهم است.

بغزیان گفت: ثبات ارزی و بازگشت آرامش به اقتصاد و بازار‌ها منوط به رسیدن دولت به این درک است که نباید در کار بانک مرکزی دخالت کند، بلکه باید اجازه داده شود تا سیاست تثبیت در بانک مرکزی دنبال شود.

این اقتصاددان در پایان تصریح کرد: از سوی دیگر دولت نباید بابت رفع کسری بودجه و تامین نقدینگی مورد نیاز خود بانک مرکزی را تحت فشار قرار دهد، بلکه باید در این مسیر برای اجرای سیاست‌های بانک مرکزی همراه آن باشد تا زمینه برای مشارکت مردم در امر جهش تولید فراهم شود و سایر سیاست‌ها در بخش‌های مختلف نیز کارساز باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟
  • دولت بدون مماشات با سوداگران امنیت اقتصادی کشور مبارزه کند
  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار